How to post Digatron graphs

Questions related to Tach

Moderators: WILD BILL, livewire, 2kidsracin, Pool Man, chili man

How to post Digatron graphs

Postby Honey » Wed Apr 07, 2004 8:13 pm

Open your Digatron Softeare,
Open the graph you wish to post, make it the way you want to show the run, like cut out the burn out or what ever (ask if you need more info about that)

Take a Screenshot of the graph while it is on your screen. You can do this by pressing " Printscreen"

Then co into a graphics program and paste what is on the clipboard. Should be a pic of your graph. Then crop as you wish and save as a graphic file. It looks better if you change the size to the width abot 400 - 420 this way it won't run off the page.

Then you upload it to the internet, if you do not have access to do this, email me the picture file and I will put it up when I can.
Last edited by Honey on Tue Nov 07, 2006 8:55 am, edited 2 times in total.
User avatar
Honey
 
Posts: 1839
Joined: Thu Dec 25, 2003 5:13 pm

Postby fatman » Wed Apr 07, 2004 11:39 pm

I have a page on our website for these. I you all want to export them to me I will post them.
Fatman :D
cards121@comcast.net
fatman
 
Posts: 371
Joined: Thu Jan 08, 2004 7:09 pm
Location: Seattle, WA

Postby Guest » Fri Apr 09, 2004 1:11 am

Honey what is your e-mail address ?????
Guest
 


Return to Tach Teck Talk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests